Kurba e koronavirusit në Itali për të dytën ditë rresht ka shfaqur një përmirësim të lehtë.

Numri i vik. timave dhe personave të prekur nuk ka kapërcyer rekordin e disa ditëve më parë ku mbërriti në 793 për 24 orë.

Por situata vazhdim të mbetet dra.matike.

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 601 vik. tima duke e çuar numrin e përgjithshëm të tyre në 6077.

Numri i personave të prekur është 63 927 e në 24 orë janë verifikuar 4789 raste më shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *