Italia ka publikuar bilancin e 24 orëve të fundit sa i përket të prekurve me Koronavirus. Numri i vik. timave ka shkuar në 5476, që do të thotë janë 651 vik. tima në 24 orët e fundit.

Rastet janë shtuar me 3107 duke e çuar në 46638 numrin total të rasteve aktive. Numri i të shëruarave ka shkuar në 7024, ku 952 janë në 24 orët e fundit dhe 3000 janë në gjendje kritike.

Ndërsa numri i të vde. kurve në të gjithë botën ka shkuar në 14433.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *