Por, sipas sizmologut Llambro Duni nuk ka vend per pa nik dhe qytetaret nuk ka pse te jene ne an kth.

Ne nje prononcim te dhene ne lidhje telefonike për ‘News24’ sizmiologu Duni deklaron se nuk ka vend për shqetësim.

“Nuk ka asnjë arsye që qytetarte te shqetësohen, ato jane ngjarje të izo luara, ndaj nuk kemi pse te krijojme shqetësime” ka thene ai.

Ai perseriti faktin se ne vend vijojme pasgo ditjet e termetit tr agjik te nentorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *