Më në fund ka ardhur edhe një lajm i mirë sa i përket Koronavirusi në Shqipëri. Babai i pacientit zero, Viktor Kola, ose pacienti 1 të cilit para disa ditësh i kishte dalë tamponi i parë negativ, është shëruar plotësisht pasi edhe tamponi i dytë ka rezultuar negativ nga Koronavirusi.

Viktori është babai i 28-vjeçarit i cili dyshohet se është pacienti zero në Shqipëri.

Kola u shpreh para disa ditësh në emisionin Open se virusi nuk duhej marrë me str. es dhe pa. nik dhe se ishte diçka që kalohej.

Postimi i plotë:

TESTI I DYTË KONFIRMON NEGATIV KONTAKTIN E PARË TË PACIENTIT ZERO

DEL NEGATIV EDHE NJË PACIENT TJETËR

MIRËNJOHJE ME PËRUNJËSI MJEKËVE TË SPITALIT INFEKTIV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *